SUMMER KICK OFF – THREE DAY SPECIAL

13. Juli 2019

HOT SUMMER FITNESS NIGHTS

13. Juli 2019
Summer_Campaign (1)

HOT SUMMER NIGHTS – SYPC BOUTIQUE FITNESS SPECIALS CONTINUE

Eine Woche voller Specials, damit Dein Training im Sommer garantiert nicht langweilig wird. HOT, SWEATY, INTENSE, SUPERFUN – AND FEMALE!!!

We have the classics, the new and get ready for the hardest class on the planet all in 1 week of Specials.

Monday is classic day in Schwabing – Tuesday is return of New York Ballet Moves in Haidhausen (and get a good stretch in!) – Wednesday is an all in one  in Schwabing – Thursday night 2 studios, 2 unbelieveable specials – all in one night – Friday night return to earth special

Montag, 15. JULI
Regulärer Kursplan  in beiden Studios

 DIENSTAG, 16. JULI

Studio HAIDHAUSEN

17:30 Uhr Shape It! Total Body Workout (30 min)
18:00 Uhr Boutique Pilates Matwork (45 min)
18:15 Uhr Barre Workout Cardio Edition (45 min)
19:00 Uhr Barre Workout Toning Edition (45 min)
19:30 Uhr New York Ballet Moves + Floorwork

*Außer den Genannten Kursen finden keine Kurse statt

Studio SCHWABING

Regulärer Kursplan

 Mittwoch, 17. JULI

Studio HAIDHAUSEN

Regulärer Kursplan

*Außer 20:00 Uhr Pilates Circle Express Zirkeltraining – entfällt

Studio SCHWABING

17:30 Uhr Yoga für alle (60 min) – Raum 1
18:00 Uhr Fatburner Toning (30 min) – Raum 2
18:30 Uhr Yoga For Everybody (30 min) – Raum 1
18:30 Uhr Apple Curves Bodystyling (45 min) – Raum 2
19:15 Uhr Barre Workout Toning Edition (50 min) – Raum 2
19.30 Uhr Thai Bo Workout (50 min) – Open
19:30 Uhr Skin Calisthenics (50 min) – Open

DONNERSTAG, 18. JULI

Studio HAIDHAUSEN

18:15 Uhr Barre Workout Toning Edition
18:45 Uhr Barre Workout Toning Edition
18.30 Uhr Fatburner Fight Ultimate Performance (90 min)

Studio SCHWABING

17:15 Uhr Barre (60 min) – Raum 2
17:45 Uhr Pilates Matwork (30 min) – Raum 1
18:15 Uhr Boutique Boxing (30 min) – Raum 1
18:15 Uhr Pilates Matwork XXL  (60 min) – Raum 3
18:30 Barre Workout Cardio Edition (45 min) – Raum 2
18.45 Uhr The Intense Burn (30 min) – Raum 1
19:15 Uhr Yoga for Everybody (75 min) – Raum 1
19.15 Uhr Hollywood Box & Jump (45 min) – Raum 2
20:00 Uhr Barre Workout – Toning Edition (45 min) – Raum 2

*Außer den Genannten Kursen finden keine Kurse statt

FREITAG, 19. JULI

Regulärer Kursplan  in beiden Studios